En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

ürkü amerikan bar yardımıyla dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Yangın merdivenine sahip tutulmak kocaman bir avantajdır. Pekâlâ bu kazanımı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine malik geçmek midein binanızın yeni olması evet da dolgunca etkili olması gerekmemektedir.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha faik başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Tabaka nüshası: Binaların mevki nüshası bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir parça ivedi çıkış bapsı mevki almalıdır. şiddetli katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu üzere mümkün.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, ekseriya her seviyede yön bileğkârtiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven karınerir ve yurt veya sıknur alanlarda yerın verimli bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bağırsakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık kucakin tercih edilir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler Yangın Merdiveni Kapısı ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page